Biografije
 • Petar Lukić

  Rođen 11. januara 1985. godine u Kragujevcu.

  2013. godine diplomira na Fakultetu umetnosti u Prištini (Kosovska Mitrovica) u klasi profesora Svetozara Rapajića, predstavom "Yahoo", po tekstu "Zoološka priča" Edvarda Olbija u režiji kolege Miloša Krstovića.

  Od 2005. godine, je ostvario niz uloga kao spoljni saradnik u Knjaževsko-srpskom teatru i Kraljevačkom pozorištu. Izbor: "Romeo i Julia" (monah Jovan, 2005.r.Pjer Walter Politz), "Seobe" (Lađeviđ, 2007.r.Pjer Walter Politz ), "Teze" (Stiven, 2008.r.Dan Tudor), "Gospođa ministarka" (Pera Kalinić, 2009.r.Jovan Grujić), "Noć Helvera" (Helver,2010,r.Aleksandra Koačević), "Hiperbolični paraboloid" (Povratnik,2011.r.Boris Todorović), "Vina i pingvina" (Zigi, 2014,r.Aleksandra Kovačević)
  Od 2008. godine je u stalnom radnom odnosu u Pozorištu za decu Kragujevac.
  Piše za decu i mlade.


  NAGRADE:

  2014. godine Kolektivna glumačka nagrada za predstavu "Na belu nedelju"
  na 45. susretima profesionalnih lutkarskih pozorišta Srbije

  2013. godine Nagrada "Milena Sadžak" za ulogu u predstavi "Alisa u zemlji čuda"
  na 44. susretima profesionalnih lutkarskih pozorišta Srbije

  2012. godine Nagrada na festivalu "Zlatna magnolija" Šangaj, Kina,
  za ulogu u predstavi "Tri kineske priče"

 • Tanja Lukić

  Rođena 18.09.1990.godine u Zenici, Bosna i Hercegovina.
  Srednju Pedagošku gimnaziju završava 2009.godine. Od ranog detinjstva imala je interesovanje za glumu i pozorište, a 1997.godine postaje član dramskog studija Dječije,omladinske i lutkarske scene Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, gde do 2014. ostvaruje niz uloga kako u dečijim, tako i predstavama za odrasle: " Snežna kraljica", "Pinokio", "Mali princ", "Klovnšounovi", "Smog out","Čarobnjak iz Oza", "Nevakat", "Pozdravi nekog" ....

 • Jovana Vlašković

  Rođena 17.03.1989. godine, završila osnovnu baletsku školu „Lujo Davičo“.

  Od 2012.godine radi kao jedna od učiteljica baleta u školi baleta „Aplauz“ u Kragujevcu sa decom starosti od tri do deset godina.
  Od 2014.godine radi u školi glume „Petar Pan“ u Kragujevcu kao učiteljica scenskog pokreta i baleta.
  U umetničkom centru „Furat Qaddouri music center“ u Šardži, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima radila je u toku 2015.godine kao nastavnica baleta na zameni.
  Iza sebe ima rad na pripremi i organizaciji predstava „Krcko Oraščić“, „Frozen“ i „Don Quixote“ škole baleta Aplauz, kao i pripreme i realizacije koreografija na plesnim festivalima u Kragujevcu, Požarevcu, Zlatiboru, Obrenovcu, Vršcu, Beogradu i internacionalnim plesnim festivalima u Skoplju i Pragu. U Furat Qaddouri umetničkom centru je bila jedan od organizatora i koreografa letnjeg kampa za decu.

 • Marija Mošić

  Marija Mošić je rođena 19.07.1987. u Kragujevcu. Diplomirani je muzički umetnik (muzički pedagog) iz oblasti muzike i izvođačkih umetnosti (master teoretičar umetnosti).
  Aktivni je član gradskog kamernog hora "Liceum", a od 2014. godine vodi svoju muzičku školu "Mašina muzička škola". • Nevena Jovanović

  Rođena 17 novembra 1985. godine u Kragujevcu.
  Osnovnu i srednju Medicinsku školu završila u Kragujevcu.
  Na Univerzitetu u Beogradu 2010 godine diplomirala na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju-Logopedski smer.
  Nakon stručnog usavršavanja i položenog državnog ispita,2012 godine zasniva stalni radni odnos na ORL Klinici-KC Kragujevac, na odseku za fonijatriju.

 • Suzana Milanovic je rodjena 08.09.1971. godine u Kragujevcu.
  Zavrsila je na Visokoj strukovnoj skoli za vaspitace specijalisticke studije- odsek Dramsko vaspitanje za decu.
  Godinama unazad radi sa decom dramske aktivnosti, i realizator je velikog broja de;jih predstava u okviru Festival;ica kao sto su " Crvenkapa", "Vuk i sedam jarica", " Uspavana lepotica" i druge.

  Od 2006 godine u stalnom je radnom odnosu u PU "Djurdjevdan" u Kragujevcu, a sest godina unazad u svom radu pored dramskih aktivnosti primenjuje i elemente Montesori metode, realiZator je akreditovane tribine" Primena elemenata Montesori kruga u predškolskom i rano školskom uzrastu".